Valutaer:

Shipping & Returns

Leveringstid:
Leveringstiden begynder én arbejdsdag efter ordren er afgivet. Du vil modtage en e-mail med dit tracking nummer, når din pakke er afsendt. Besøg for at kontrollere de mest up-to-date status for din ordre. Levering i 3-5business dage normalt!
1. Bekræft venligst din leveringsadresse, før løn for det og lade dit telefonnummer til at kontakte. Giv venligst en gyldig e-mail adresse og tjekke e-mail, når du har købt til et punkt på vores online butik.
2. Elementer er generelt sendes ud inden for 1 arbejdsdage efter betaling er blevet bekræftet.
3. Ingen skat på verdensplan. Shipping Worldwide
4. Pakke sejler tid normalt tager 3 til 5 hverdage, afhængigt af destinationen, ferier og faktorer uden Postal Service kontrol. Hvis der er en lille forsinkelse, skal du have mere tålmodighed.
Refunderingspolitik
1. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os.
2. Hvis den vender tilbage pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.
3. Hvis der ved en eller anden grund, er du nødt til at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", vil levering koste trækkes fra det samlede produkt pris.
Returpolitik
Afkast eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden har købt produktet via hjemmesiden, og det er inden for 30 dage efter modtagelse dato. Kontakt os, hvis du har brug for at vende tilbage eller bytte.
Alle pakker skal sendes via en sporbar metode, såsom US Mail Delivery Bekræftelse, UPS eller Federal Express. Vi er ikke ansvarlige for pakker tabt i transit. Når vi modtager din tilbagevenden, kan der gå op til 5 hverdage til at fuldføre dit afkast eller ombytning.
Tilbage